Qsento logo

René Breedveld

Mijn verhaal

Opleiden is een vast onderdeel van waar ik ga en sta. De studie Learning & Development aan de HAN in Nijmegen vormde een prachtige basis om hier voortaan mijn werk van te maken.

Genieten van opleiden

Ik vind het heerlijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van anderen. De vragen van deelnemers zorgen voor een scherpte die nodig is om te blijven creëren en opleidingsthema’s op te lossen.

Werken met Moodle en H5P

De veelzijdigheid van deze opensource software is ongekend. Door onderdelen slim te combineren is het een ideale combinatie voor opleiden. Gebouwd met de kracht van de mondiale community.

Mijn Academy

Moodle

Een praktische leeromgeving en eenvoudig in het dagelijkse gebruik

Dit is wat je wilt hebben als je op zoek bent naar een Leeromgeving.

Het was zeker zoeken, want er is zoveel aanbod. Ik zag indertijd door de bomen het bos niet meer. 

Bovenaan mijn wensenlijst stond dat ik cursussen moest kunnen maken en gebruikers toevoegen. En dat zonder hulp van anderen, want die afhankelijkheid kost gewoon te veel tijd. Wat ik ook graag wilde was de mogelijkheid om met meerdere groepen in 1 cursus te kunnen werken. Je hoeft voor al die groepen dan maar 1 keer een cursus te maken. Tenslotte wilde ik een omgeving met een fraai design en een heldere navigatie. 
De verschillende gratis thema’s vormden een goed begin, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor het commerciële thema Lambda. Dit heeft vele extra opmaakmogelijkheden en tot op de dag van vandaag ben ik er heel tevreden over.

Moodle is een prachtige Leeromgeving en alle wensen, die er in de loop van de jaren bij zijn gekomen, heb ik eenvoudig kunnen realiseren. Het is elke keer weer genieten.

De onderstaande afbeelding toont het inlogscherm van mijn eigen Academy. 

Qsento Moodle Academy
Qsento Academy

Mijn bijdrage

H5P

H5P ambassador

Bouw makkelijk je eigen E-learnings en breng ze tot leven met de interacties van H5P

Hier ga je zeker blij van worden.

Het maakt niet uit of je nu WordPress of Moodle gebruiker bent. Je kunt je hele verhaal voortaan interactief brengen en dat zonder al te veel kennis. De H5P interacties zijn namelijk zeer intuïtief.

Of je nu gelijk van start gaat of toch eerst wilt kijken hoe het werkt. In beide gevallen ben je hier aan het juiste adres. Want mijn enthousiasme voor H5P heeft ondertussen geleid tot 75 gratis microtrainingen. Het fijne hiervan is dat je ze direct kunt bekijken zonder hoeven in te loggen. Bovendien heb ik er sprekende voorbeelden aan toegevoegd en talrijke vertalingen gemaakt naar het Nederlands. Alle H5P interacties staan overzichtelijk op 1 pagina.

Klik op de onderstaande afbeelding, bekijk de ongekende mogelijkheden en leer jezelf gratis interactieve E-learnings bouwen. 

H5P_Microtrainingen-75
H5P Nederlands

Reacties van

Klanten

Klanten houden ons scherp en het is goed om na afloop van een project te vragen naar de ervaringen. Vijf reviews, die inspireren.

“René heeft ons geholpen met het maken van een e-learning voor een cursus die we in opdracht van het Ministerie van Buitenlandse Zaken organiseren. Ik vond het prettig werken met René. Hij heeft expertise in het opzetten van online learning programma’s en weet alles van Moodle.

Hij stelde prikkelende vragen over inhoud en opzet van de e-learning en gaf ons waardevolle tips over de aanpak.
Daarnaast reageert hij heel snel op vragen, ook nadat het werk is opgeleverd. Afspraak is afspraak en je kunt ervan op aan dat hij doet wat hij belooft. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen.”


Linda van den Broek Linda van den Broek

“René heeft ons geholpen met het uitdenken, opzetten en inrichten van onze online leeromgeving. Een enorme kundigheid, betrokkenheid en hulpvaardigheid, typeren de ondersteuning die René ons hierin geleverd heeft.

Het beantwoorden van vragen met complete ‘how-to instructie filmpjes’ is een prachtig voorbeeld van deze betrokkenheid.
Dankzij René is de BIMpuls® Academy een echte online leeromgeving geworden!”

Jaap de Lange Jaap de Lange

“Via een tip leerde ik René kennen. Wij waren op zoek naar iemand die ons kon helpen en ondersteunen bij het overzetten van onze online trainingen naar Moodle en het bouwen van een nieuwe WordPress website.

René is vriendelijk, kundig en zeer klantgericht. René reageert altijd heel snel als ik een vraag heb. Het is heel geruststellend voor ons dat hij zorgt dat alles goed blijft draaien of wordt opgelost als er iets aan de hand is. René is een fijne man om mee samen te werken.
We zijn heel blij met hem en ik kan hem van harte aanbevelen.”

Richard KoekoekRichard Koekoek

“Al lange tijd wilde ik mijn reeds gepubliceerde vragen over de Regels voor Wedstrijdzeilen inzetten om de kennis van beginnende en gevorderde wedstrijdzeilers interactief te verbeteren.
Kortgeleden hoorde ik van Moodle en leerde René kennen. Vanaf dat moment kwam mijn jarenlange wens in vervulling. In een sneltreinvaart heeft René op een zeer kundige wijze mijn ideeën uitgewerkt en gerealiseerd in een goed werkende Interactieve online leeromgeving.

René heeft daarna bij mij thuis op een flip-over-vel uitgelegd hoe ik het geheel zelf kan onderhouden. Zonder zijn deskundigheid en ervaring, maar zeker ook door de prettige en zakelijke benadering waarmee hij dit heeft gedaan, was het niet gelukt.
Mijn online leeromgeving werkt inmiddels en een groot aantal zaken kan ik zelf onderhouden en aanpassen. Het is een uitermate geruststellende gedachte dat René er is om mij, ook in de toekomst, feedback te geven en problemen op te ‘laten’ lossen.

Als voormalig directeur van een grote landelijke vereniging met zeer veel vrijwilligers kan ik René daarom ook warm aanbevelen voor het implementeren en inrichten van een online leeromgeving.”

Henk Plaatje Henk Plaatje

“Ik heb René leren kennen bij een Moodle bijeenkomst waar we onze gemeenschappelijke interesse ontdekten in koffie en het leren in het bedrijfsleven. Toen dan ook mijn plannen om te komen tot een platform voor e-learning in het MKB vorm begonnen te krijgen was de keuze snel gemaakt. En daar heb ik geen spijt van gekregen! René begrijpt niet alleen de speciale behoeften in het bedrijfsleven maar werkt ook nog eens heel snel.

Dat betekent overigens niet dat hij klakkeloos uitvoert wat je vraagt, maar hij zet je graag even aan het denken. En wat er dan uitkomt is kwalitatief altijd weer een stap beter.

Ik ben heel blij dat er zo iemand is die ervoor zorgt dat het platform onder Moodle zonder storingen draait en bijgehouden wordt. Daar kan ik als kleine onderneming onvoldoende aandacht aan besteden, hoe graag ik ook zou willen.
Kortom, van harte aanbevolen, Grand Cru in de wereld van e-learning!”

Martin IJzerman Martin IJzerman

Gebruik van

Software

Qsento maakt gebruik van de laatste versie van de onderstaande software om de projecten voor onze klanten te optimaliseren. De genoemde applicaties vormen de basis. 

CMS WordPress
Elementor
LMS Moodle
Interactieve auteurstool H5P
Techsmith Snagit
Techsmith Camtasia

Van start

Werkwijze

Op deze wijze ontwikkelen wij onze projecten. Voor zowel klanten als voor Qsento geef dit heldere aanknopingspunten om een voortgangsgesprekken te voeren.

In de intake stellen we vooral vragen over de wensen van de klant. Wat gaan we realiseren? Welke middelen zijn er al beschikbaar en wanneer dient het geheel klaar te zijn? Als afronding van de intake volgt er een offerte. Zo is voor iedereen de inhoud duidelijk.

Op basis van hetgeen is overeengekomen in de intake en vastgelegd in de offerte gaan we aan de slag. Bij een Academy en de E-learning kun je als klant gelijk meekijken. Zo blijf je goed op de hoogte van de voortgang.

Bij een training zorgen we ruim van te voren voor een uitnodiging en een helder programma.

De oplevering bestaat uit het geteste eindresultaat. Hier gaan we samen naar kijken en indien nodig voeren we nog de laatste wijzigingen door. Bij de Academy gaan we over op het functionele beheer en bij de E-learning blijven we stand-bye voor modificaties.

Bij een training verzorgen we een blended concept. 

Via het functionele beheer stemmen we verder af wat er nodig is. Daarnaast brengen we je op de hoogte van noodzakelijke updates en upgrades.

Na de training ontvang je een digitaal certificaat van deelname in PDF formaat. Ook volgen we de training op met een persoonlijke evaluatie.

Verder

Contact

Qsento biedt de volgende diensten:

  • Installatie, inrichting en functioneel beheer van jouw online Academy
  • Opleidingskundig advies, ontwerp en bouw van interactieve E-learnings
  • Workshops  & Trainingen over jouw online Academy, de Lay-out, de interactieve E-learnings en het Videogesprek
René Breedveld

René Breedveld

06 – 244 225 20

Qsento  |  Copyright © 2024  |  Alle rechten voorbehouden  |  SSL (TLS) beveiligd  |  KvK 64040712  |  BTW NL001968176B47