H5P Multipresentatie | Microtraining (40)

Hoe transformeer je een presentatie in een interactieve multimedia dialoog?

In deze microtraining geef ik antwoord op de vraag hoe je dat doet met de ‘H5P Multipresentatie. Ik ga ervan uit dat je als beheerder de interacties kunt selecteren in de H5P hub. Heb je de H5P plugin nog niet geïnstalleerd in je Moodle en/of WordPress website, bekijk dan mijn 2e microtraining.

Presenteren met Powerpoint en Prezi zijn voor veel mensen bekende tools. In de H5P Multipresentatie kun je maar liefst 20 verschillende interacties combineren. Een groot deel daarvan is al aan bod gekomen in eerdere microtrainingen. Toch biedt deze interactie weer een mooie toevoeging; de exporteer tekst optie. In deze video wordt deze mogelijkheid getoond en kun je het resultaat zelf exporteren.

Tijdens het afspelen zal de H5P video een aantal keren stoppen en jou om een interactie vragen. Heb je deze bekeken of wil je gelijk verder, druk dan op de knop.Bekijk hieronder de antwoorden op de vragen:

  1. ‘Hoe kan ik bijvoorbeeld een tekst, een link, een video en/of een audio tonen als interactie, dus niet direct in beeld maar via een knop?’
  2. ‘Is het mogelijk om deze interactie in een kader te plaatsen?

 

 

Start chat
Welkom, waarmee kan ik je helpen?