De online Academy voor ondernemers

Wij transformeren jouw kennis en kunde in een waardevolle bijdrage opdat andere mensen hiervan kunnen leren en deze weer verspreiden

In samenwerking met onze partners bieden wij de onderstaande diensten
Go to Hosting, installatie & beheer

Hosting, installatie & beheer

Go to Lay-out, inrichting & content

Lay-out, inrichting & content

Go to 1e Dag begeleiding & Training

1e Dag begeleiding & Training

Services


Waar let je op bij het samenstellen van een opleidingsprogramma?
Wat zijn de aandachtspunten bij het maken van een E- of M-learning?
Wat is een goede trainingslocatie en waar vind je die in Utrecht?

Blij worden van Moodle

Er is een immens verlangen onder ons om te delen, te helpen en te ervaren.

In 2010 plaatste ik een oproep: “Voor een klant zoek ik een Learning Management System (LMS) voor maximaal 50 cursisten en waarin toetsen kunnen worden afgenomen. De rapportage is beperkt tot wie geslaagd is en wie niet. Wie heeft er een goede suggestie?”

Je raadt het al; ik koos voor Moodle. Eerst installeerde ik Moodle via de localhost en later via een hosting provider. De Nederlandse Moodle site hielp mij hier uitstekend bij en dat gebeurde ook met het leren van de inhoud van dit praktische LMS. De boeken van PACKT waren een schier onuitputtelijke kennisbron. Gaandeweg raakte ik steeds meer onder de indruk van de ongekende mogelijkheden van Moodle. Ook mijn klant werd steeds enthousiaster. Steeds meer cursisten meldden zich aan. Ik wist zeker dat er een heleboel mogelijkheden voor Moodle waren weggelegd en persoonlijk was ik een prachtige ervaring rijker.

Vandaag de dag ben ik nog net zo enthousiast over Moodle als bij de start. Het past helemaal in deze tijd. Een open source pakket gebouwd met de professionele kracht van een mondiale community. Wat een rijkdom. Om elke keer weer blij van te worden.

 • Documenten

  Heel eenvoudig vanaf 1 plek reglementen, notulen en andere digitale bestanden delen met verschillende groepen gebruikers. Je raakt dus niets meer kwijt.

 • Opleidingen

  Centraliseer je opleidingen/ toetsen en deel deze met leden/ medewerkers. Met de feedback van de deelnemers verbeter je continu de kwaliteit.

 • Discussies

  Lanceer nieuwe onderwerpen in forumdiscussies en waardeer de kwaliteit ervan in een review met sterren. Zo weet je wat er speelt en kun je gericht kiezen.

 • Films & FOTO's

  Maak met je smartphoneapp heel simpel opnames van praktijksituaties en deel deze met anderen. Het inzicht groeit met weinig moeite.

Contact

René Breedveld


Voor vragen, informatie en/of het maken van een afspraak kun je contact met mij opnemen.

  info@qsento.nl
   06 – 244 225 20

Klantervaringen

Hoe ziet een online Academy eruit?

Blog